dissabte, 31 de desembre del 2016

QUIN PREU TÉ EL QUE MENJEM? 31/12/16


Estem davant d’un problema molt seriós de la nostra societat sobre el qual hauríem de pendre mesures més efectives,
perquè no sabem realment el que estem menjant però a pesar d’això nosaltres ho estem consumint, aportant beneficis a eixes indústries que contínuament ens intenten enganyar, ja siga amb les etiquetes de nutrició falses o aliments que puguen danyar o perjudicar la nostra salut. No sabem que són capaços d’arribar en tot açò, ja que tracten d’amagar-ho el màxim possible cada vegada que algú els demana una entrevista o visitar les fàbriques.

Uns dels aspectes més sorprenents és la quantitat d’essers vius que es maten per a la nostra alimentació, a més de ser explotats per a servir a distints interessos. No sabem que classe de productes químics poden arribar a contindre els aliments i com poden arribar a afectar-nos. Així que arribem a una conclusió: realment si tot són aspectes negatius, val la pena menjar tots aquells aliments que no són saludables?.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada